Skip to main content

Mercury Color Pearl Jelly FlexiCase Skal till Apple iPhone 5/5S/SE (Lila)

FlexiCase skal till Apple iPhone 5 - iPhone 5S är ett hållbart och flexibelt skal som har egenskaper som liknar både crystal case och silikon skal. Det är flexibelt och följsamt som ett silikon skal och hållbart som ett crystal skal.

Detta Apple iPhone 5 - iPhone 5S skal är gjort av en speciell hård gel (termoplastisk polyuretan) som är mycket slitstark men ändå följsam.

Den unika gelkonstruktionen av skalet ger mobilen bättre grepp och minskar risken för att man tappar den. FlexiCase är gjord så att du enkelt ska kunna komma åt alla knappar på mobilen.

En flexiCase tillsammans med ett Skärmskydd ger ett komplett skydd till din mobil. FlexiCase skyddar själva mobilen och skärmskyddet skyddar skärmen från smuts och repor. Vi rekommenderar att du köper ett skärmskydd tillsammans med FlexiCase till din mobil för att ge den ett komplett skydd.

Håller telefonen säker, ren och repfri. Ger en halkfri beläggning Skyddar telefonen mot stötar Måttbeställd för din Apple iPhone 5 - iPhone 5S- Passar perfekt Gjord av stötdämpande, slitstarkt och reptåligt material Åtkomst till alla telefonens funktioner utan att behöva ta bort den.

49:- Ord.pris 249:-

Rabatter hos TheMobileStore just nu

  • KOD: design15 - Koden ger 15% rabatt på alla egendesignade skal, fodral, Pop hållare och QI laddare under "Designa eget skal".

Information om TheMobileStore

  • Alltid fraktfri leverans.
  • 14 dagars öppet köp
  • Snabb leverans (1-3 dagar)
  • Enkelt med retur & byte
  • 6 månaders garanti

Dela oss!

Facebook Tweeta